Therapeutisch Coach

Workshop Faalangst Theater Zeewolde

Faalangst? Onzeker? Maak jij minder makkelijk sociale contacten?

Dan kan je daar nu wat aan gaan doen in Zeewolde!

Heb jij faalangst? Maak jij minder makkelijk sociale contacten? Ben jij onzeker over jezelf? Heb je het gevoel dat iedereen wat van je vindt? Dat iedereen alleen maar naar jou kijkt? Voel jij je snel buitengesloten in groepen? Zit je niet lekker in je vel?

Jij kent het vast wel: je bent bang om fouten te maken, maar weet ook niet precies wat je goed en fout doet. Hierdoor voel jij je vaak somber en verdrietig. Je zit gewoon niet lekker in je vel. Je ziet er tegenop om naar school, werk of sport te gaan. Situaties die lastig zijn vermijd je graag. Op je school of je werk krijg je steeds meer problemen en ook privé loop je steeds vaker tegen jezelf aan. Het wil gewoon niet meer. En steeds vaker bekruipen nare gevoelens je. Tijd voor verandering!

Tijd voor verandering

Natuurlijk wil jij ook wel verandering en je hebt wellicht al van alles geprobeerd. Misschien zie je een lang en moeizaam traject nu wel niet zitten. Toch wil je wel van je problemen af, maar dan op een leuke, efficiënte en blijvende manier. Je bent klaar voor de volgende stap, een die wel echt succesvol is!

SPOT Coaching uit Harderwijk organiseert in samenwerking met Breed Vermaak uit Zeewolde een tweetal unieke workshops: het Therapeutisch Coach™ ‘Faalangst Theater’.

Onder leiding van een uniek team, bestaande uit twee zeer ervaren theater trainers en een Therapeutisch Coach™ / Faalangst trainer gaan we in een veilige omgeving en op een leuke manier een doorbraak creëren in jouw probleem.

Wat gaan we doen?

Dit doen wij door jou te leren hoe jij zekerder wordt over jezelf en je eigen prestaties. Door je te leren anders te kijken naar jouw persoonlijke situatie en uitdagingen. Door je te leren hoe je sociale contacten legt en hoe je beter zou kunnen samenwerken. Dit allemaal om jouw patronen te doorbreken! En wie weet: misschien leer je wel dat falen ook leuk kan zijn (falen met plezier).

Thereapeutisch Coach

Het ervaren team bestaande uit drie unieke trainers, neemt je op een verantwoorde en veilige manier mee door de tweedaagse workshop. Je gaat aan de slag met een unieke mix van improvisatie- en theateropdrachten afgewisseld met persoonlijke opdrachten en groepsopdrachten. Deze geven je een vernieuwende kijk op je problemen. Doordat we niet alleen praten over deze belemmeringen maar ook direct effectief aan de slag gaan, zullen we een doorbraak creëren in je probleem en zal je merken dat er veel gaat veranderen in je leven. Ook als je “niks” hebt met theater of het spannend zou vinden zal je zeker je draai vinden in deze vernieuwde manier van het kijken naar je probleem”
Ook jij hebt straks weer rust in je hoofd en ook jij gaat met een zeker gevoel naar je werk, school, sport en hobby’s. Ook jij kan een doorbraak gaan creëren in jouw problemen!

Kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt of een korte kennismaking wil. Dat is natuurlijk geen probleem. Neem dan even contact op door te bellen naar 0341-721088 of mail naar paul@spotcoaching.nl.

Therapeutisch Coach

Na de workshop:

Onze ervaring leert dat voor de meeste deelnemers deze twee dagen voldoende zijn om een doorbraak te creëren in hun probleem en nu ze eenmaal op de goede weg zitten zelf door te gaan. Na de training zal er altijd nog persoonlijk contact zijn om de voortgang te monitoren en te kijken waar nog eventuele knelpunten zijn achter gebleven en wat we daar mee zouden kunnen doen.

Over de trainers:

Therapeutisch Coach™ Paul Middendorp is sinds 2005 actief met Spot Coaching en al jaren een waar begrip op het gebied van faalangst coaching en training. Gecertificeerd trainer, Master Coach en erkend tot Excellent coach. Zijn jarenlange ervaring op dit gebied borgen de kwaliteit en het resultaat van deze training.


José Polderman
heeft jarenlange toneelervaring op het gebied van dans muziek en improvisatie. Na vele jaren actief geweest te zijn als improvisatie speler heeft ze zich verder ontwikkeld als trainer en lerares op dit gebied. In het dagelijks leven past ze haar techniek van vrij bewegen en denken op een humoristische wijze toe. Improvisatie is “a way of living”.

Podiumkunstenaar Maggie Kleine van Leeuwen is sinds haar 18e al zeer actief in het uitvoeren/ontwikkelen van de podiumkunsten: Cabaret, Improvisatie, schrijven, zang en dans. Sinds 2008 heeft ze zich verder ontwikkeld in lesgeven, trainingen geven en regisseren van deze podiumkunsten. In 2018 is ze samen met José Polderman het bedrijf Breed Vermaak begonnen. Ze schrijven samen teksten, maken theater, geven theatersport workshops en verzorgen teambuilding.

De groep

De workshop is voor iedereen toegankelijk en houden tijdens de training rekening met eventuele leeftijdsverschillen en fases in het leven. Door het brede team van 3 trainers is er meer dan voldoende aandacht voor iedere deelnemer.

De groepen worden bewust klein gehouden, dus schrijf je op tijd in want vol is ook echt vol!
We hebben een minimum aantal van 10 deelnemers voor deze workshop.

Klik op het onderwerp waar je meer over wil lezen

De training is voor iedereen toegankelijk. We werken in twee leeftijdscategorieën, namelijk van 12-18 jaar en vanaf 18 jaar. Het werken in twee leeftijdscategorieën is een bewuste keuze, omdat wij weten dat wij jou zo het beste kunnen begeleiden. Tijdens de workshop en waar nodig houden we rekening met de verschillende leeftijdsgroepen. Voor iedereen is er is ruimte en mogelijkheid voor ieder zijn persoonlijke wensen, proces en behoeftes.

11 & 25 januari 2020 alle leeftijden.

Wij hebben er alles aan gedaan om de investering van deze workshop voor iedereen toegankelijk te maken. Eigenlijk zouden we €695,- voor deze twee dagen moeten vragen, maar omdat wij het belangrijk vinden dat deze voor iedereen toegankelijk is vragen we maar €275,- Dit is inclusief koffie, thee en een simpele, lekkere lunch.
Eventueel mag er betaald worden in 2 of 3 termijnen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De lestijden zijn van 10:00 uur tot 16:30 met tussendoor enkele korte pauzes.

De workshop zal gehouden worden in Zeewolde, bereikbaar met het openbaar vervoer en gratis parkeren.

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt of een korte kennismaking wil. Dat is natuurlijk geen probleem. Neem dan even contact op door te bellen naar 0341-721088 of mail naar paul@spotcoaching.nl.

Inschrijven

Ben je er uit? Doe je mee? Schrijf je dan VANDAAG nog in voor deze workshop!

Een afschrift van de algemene voorwaarden tref je hier aan